Monipuoliset apteekkipalvelut

Teuvan Apteekki tarjoaa asiakkailleen monipuoliset apteekkipalvelut reseptien uusimisesta lääkejätteiden tuhoamiseen ja lääkkeiden suoratoimituksesta tupakan vieroituspalveluun. Voit liittyä apteekkiimme myös tiliasiakkaaksi. Ota yhteyttä!

Suoratoimitus

Apteekkimme palveluihin kuuluu myös suoratoimitus. Palvelemme asiakkaitamme ns. suoratoimituspisteissä, jolloin saat asioitua kaikki asiasi yhden ja saman farmaseutin kanssa alusta loppuun.

Näin voimme varmistaa myös sen, että saat yksilöllistä lääkeneuvontaa. Varmistamme myös lääkkeiden oikean ja turvallisen käytön.

eResepti

Olemme ottaneet apteekissamme käyttöön sähköisen lääkemääräyksen eli eReseptin. Nyt voit noutaa lääkärin määräämät lääkkeet meiltä helposti sähköisellä lääkemääräyksellä ilman paperireseptejä.

e-Reseptin palvelusta pystyt myös itse katselemaan omia tietojasi ja sinulle määrättyjä reseptejä. Tutustu palveluun osoitteessa www.kanta.fi.

Reseptin uusiminen

Sähköisen lääkemääräyksen uusimispyynnön voit esittää samalla, kun asioit farmaseuttimme kanssa. Uusimismaksu on 2€/resepti.

Omakannassa voi myös pyytää reseptin uusimista. Palveluun pääsee Kanta-palvelujen verkkosivuilta sekä osoitteella omakanta.fi.

Muissa reseptien uusimiseen liittyvissä asioissa pyydämme ottamaan yhteyttä terveyskeskukseen.

Lääkejätteet

Vanhentuneet tai käytöstä poistetut lääkkeet ja elohopeakuumemittarit ovat vaarallista jätettä, joten ne tuleekin palauttaa apteekkiin hävitystä varten.

Elohopea ja jodi pakataan erikseen, mutta muut lääkkeet (esim. tabletit, voiteet ja nestemäiset lääkkeet) palautetaan omissa pakkauksissa ja läpinäkyvässä pussissa.

Palauta ruiskut ja neulat erillään lääkejätteistä. Pakkaa ne läpäisemättömään pakkaukseen, kuten tyhjään muovipulloon tai lasipurkkiin.

Tiliasiakkuus

Voit liittyä apteekkiimme myös tiliasiakkaaksi. Tiliasiakkuus mahdollistaa kuukausilaskutuksen, joka voidaan toteuttaa laskuttamalla tai suoraveloitussopimusta käyttäen. Keräämme kuukauden ostokset yhteen laskuun ja lähetämme sen asiakkaalle kuun vaihteessa.

Kuuloapu

Tarjoamme heikkokuuloisille asiakkaillemme kuulolaitteen käyttöön apteekissa asioinnin ajaksi. Pyydä Kuuloapu-luuria, jos et kuule farmaseutin ääntä riittävän hyvin. Kuulolaite asetetaan korvalle, jolloin laite vahvistaa farmaseutin ääntä ja helpottaa asiointia. Näin varmistamme, että myös huonokuuloisten asiakkaidemme intimiteettisuoja säilyy.